Είμαι ο Μάκης Σεραφειμίδης. Η αποστολή μου είναι να σε καθοδηγήσω ώστε ν' αποκτήσεις άριστες γνώσεις, να παρέχεις κορυφαίες υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης ποδιών και να εξελιχθείς σε καταξιωμένο επαγγελματία του χώρου.

Προσωποποιημένη εκπαίδευση
Πρακτικά εργαστήρια σε πραγματικές συνθήκες. Διεξάγονται σε γκρουπ 2 ή 3 ατόμων, ή σε μορφή ατομικής εκπαίδευσης.
Υποστήριξη εφ΄όρου ζωής
Διατηρούμε επαφή και μετά το τέλος της εκπαίδευσης, ώστε να έχεις υποστήριξη και καθοδήγηση όποτε χρειαστεί. Κάθε 2 χρόνια γίνεται αξιολόγηση των γνώσεών σου.
Βεβαίωση σπουδών
Ο σπουδαστής αποκτά βεβαίωση σπουδών, η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που απέκτησε.
Ο εκπαιδευτής

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Θέλω να μοιραστώ την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις μου με όποιον αγαπά το επάγγελμα του Ποδολόγου. Σε προσκαλώ σε μία σειρά σεμιναρίων με εντελώς διαφορετική δομή και φιλοσοφία.

Εμπειρία στην Ποδολογία από το 1990
Έχω εισάγει πρωτοποριακές μεθόδους για τη θεραπευτική περιποίηση ποδιών κι έχω εκπαιδεύσει κορυφαίους επαγγελματίες της Ποδολογίας.
Προσωπική καθοδήγηση
Η εκπαίδευση γίνεται καθοδηγώντας τον κάθε σπουδαστή χωριστά, μέχρι να εφαρμόσει αποτελεσματικά τις νέες του γνώσεις στην πράξη.
Επιμονή στην ουσιαστική γνώση
Ο στόχος μου είναι να σου μεταδώσω πολύτιμες, πρακτικές γνώσεις, για να παρέχεις κορυφαίες υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης ποδιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΜΕ

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

 • Στον αρχάριο, ο οποίος επιθυμεί πλήρη κατάρτιση στις τεχνικές της Ποδολογίας
 • Στον έμπειρο επαγγελματία, για να συμπληρώσει ή να ενημερώσει τις γνώσεις του

 • Σε όποιον έχει κάποια εμπειρία στην Ποδολογία αλλά νιώθει ότι χρειάζεται εκπαίδευση σε συγκεκριμένα περιστατικά ή τεχνικές

 • Σε όποιον στοχεύει στο να παρέχει υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης ποδιών υψηλού επιπέδου

 • Σε όποιον σκοπεύει να ασκήσει το επάγγελμα του Ποδολόγου με συνέπεια και να εξελιχθεί στο χώρο

Ο χώρος

Ο ΧΩΡΟΣ

Ως επαγγελματίας θεραπευτής, είναι απαραίτητο να γνωρίζεις άριστα τα εργαλεία της δουλειάς σου.

Η εκπαίδευση διεξάγεται εξ’ολοκλήρου σε πλήρως εξοπλισμένο επαγγελματικό χώρο. Τα κατάλληλα εργαλεία και αναλώσιμα είναι διαθέσιμα για χρήση σε κάθε περιστατικό.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση, έχεις αποκτήσει ήδη εμπειρία σε επαγγελματικό περιβάλλον και σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Είτε έχεις κάποια εμπειρία στο αντικείμενο είτε δεν το γνωρίζεις καθόλου, θα λάβεις μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην Ποδολογία. Τα εργαστήρια είναι 100% πρακτικά και προσωποποιημένα. Διεξάγονται στο χώρο μας, σε πραγματικές συνθήκες και με πραγματικά περιστατικά.

Professional
1500
Ολοκληρωμένη σειρά εργαστηρίων

Απευθύνεται στον αρχάριο, αλλά και σε κάποιον με εμπειρία ο οποίος επιθυμεί μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

 • Διάρκεια: 20 ώρες
 • Τμήματα 1-3 ατόμων
 • Παρέχονται εργαλεία και αναλώσιμα
 • Παρέχεται πιστοποίηση
 • Βιβλίο "Σεμινάρια Ποδολογίας"
 • Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
Advanced
€ / ώρα120
Εργαστήρια σε 2 στάδια

Απευθύνεται σε όποιον έχει πρακτική εμπειρία με περιστατικά Ποδολογίας και αναζητά εκπαίδευση σε συγκεκριμένες παθήσεις.

 • Διάρκεια: 4 ώρες + επιπλέον θεματικές ενότητες
 • Τμήματα 1-3 ατόμων
 • Παρέχονται εργαλεία και αναλώσιμα
 • Παρέχεται πιστοποίηση
 • Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στείλε μας το μήνυμά σου με το workshop για το οποίο ενδιαφέρεσαι, και θα επικοινωνήσουμε το αργότερο την επόμενη εργάσιμη. Εναλλακτικά, μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 2310228668.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα εργαστήρια είναι πρακτικά. Αυτό σημαίνει ότι εξασκείσαι στις τεχνικές τις οποίες μαθαίνεις, σε πραγματικά περιστατικά. Καλύπτονται, φυσικά και όλες οι απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις εφαρμόζοντας, όμως, τα πάντα στην πράξη.

Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις απαραιτήτως 20 ώρες εκπαίδευση. Θα ξεκινήσουμε με ένα εισαγωγικό σεμινάριο 4 ωρών, ώστε να δεις τον τρόπο που δουλεύουμε, και να καλύψουμε ορισμένες βασικές έννοιες. Έτσι, θα μπορέσεις να αποφασίσεις πιο εύκολα σε ποιες θεματικές ενότητες επιθυμείς να εκπαιδευτείς. Στη συνέχεια επιλέγεις όσες από τις ενότητες χρειάζεσαι, διάρκειας 1 ώρας η κάθε μία.

Ναι. Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου λαμβάνεις πιστοποίηση των γνώσεων που έχεις αποκτήσει.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σεμινάρια προσωπικού
Εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε προσωπικό εν λειτουργία επιχείρησης, με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει ο χώρος.
Συμβουλευτική και προμήθεια εξοπλισμού
Δημιουργία και οργάνωση section Ποδολογίας (με συμβουλευτικές υπηρεσίες και προμήθεια εξοπλισμού) σε ήδη υπάρχοντα χώρο αισθητικής.
Train the Trainer
Εκπαίδευση εκπαιδευτών στην Ποδολογία, με σκοπό τη διοργάνωση σεμιναρίων άριστης ποιότητας.

ΑΠΟ ΤΟ BLOG